Hinnasto

Yksilöhoidot etänä 70€, kesto yht. n. 60-90min.

 

Lahjakortti etäyksilöhoitoon  norm. 70€, kesto yht. n. 60-90 min. voimassa 6kk ostopäivästä, varmistuthan ennen lahjakortin lunastamista, että henkilö on halukas vastaanottamaan energiahoidon.

 

Ohjaustapaamiset 150€/90min, sisältää myös tarvittaessa energiatyöskentelyä. Mikäli ohjaustapaaminen kiinnostaa, niin otathan yhteyttä ennen ajanvarausta netin kautta.

 

Pienryhmäenergiahoito omalle porukalle (2-5hlöä) 100€ (sovittaessa erillismaksusta myös pk-seudulla paikan päällä).

 

Eläinten hoitojen hinnoista sovitaan erikseen.

 

Voidaan sopia myös erilaisista pakettihoidoista.

 

Tilapuhdistuksista ja muista ”virityksistä” voi maksaa kokemansa hyödyn mukaan verkkokauppaan: https://holvi.com/shop/universuminvoima

 

Energiahoidot tapahtuvat etänä, ellei toisin sovita.

 

Tulen todennäköisesti tarjoamaan lähipalveluita satunnaisesti eri paikkakunnilla. Ilmoitan niistä nettisivuilla ja somessa.

 

Hoitojen maksu tapahtuu laskulla tai verkkokaupan kautta.

 

Netin kautta varatuissa ajoissa maksu tapahtuu tilisiirtona. Livenä tapahtuvissa hoidoissa maksu onnistuu myös maksupäätteellä tai käteisellä.

 

Varaamalla ajan suostut antamaan yhteystietosi mahdollisia yhteydenottoja varten, jotka voivat koskea ostamaasi palvelua, aikataulumuutoksia tai maksuihin liittyviä asioita. Varattu aika tulee peruuttaa 24 tuntia edeltäen tai palvelu tulee maksaa kokonaisuudessaan vaikka sitä ei käytettäisi. Palveluntarjoalla on oikeus muuttaa ja ehdottaa uutta aikaa esteen sattuessa. Maksu tulee suorittaa varatusta palvelusta tunnin sisällä ellei palvelun tarjoajan kanssa ole erikseen sovittu kirjallisesti muuta.

Ajanvaraus

Ajan voit varata puhelimitse, viestitse (myös mesellä), sähköpostitse tai netin kautta. Vastaan puhelimeen mahdollisuuksien mukaan. Viesteihin vastaan heti, kun pystyn. Yhteystietosivuilta löytyy myös yhteydenottolomake.

Jos käytät nettiajanvarausta saatuasi lahjakortin, niin merkitse lahjakortin mukana saamasi numerokoodi ajanvarausta tehdessä sille tarkoitettuun kenttään. Lahjakortilla hoitoa varatessasi voit jättää huomiotta varausvahvistuksessa tulevat maksuohjeet.

Submit