Tietoja minusta

Olen Kati Patrikainen ja teen sydämentyönäni energiahoitoja Helsingistä käsin. Luonteeltani olen iloinen, eloisa, empaattinen ja aito. Kutsumukseni on olla aidosti läsnä ja avuksi.

Henkistä polkua aloin tallailemaan jo yli 20 vuotta sitten ja olen vakuuttunut siitä, että se on johdattanut minut tämän sydämentyöni äärelle. Ensimmäiset energiahoitoni olen tehnyt jo yli 20 vuotta sitten, mutta alkuvuodesta 2022 tämä polku alkoi kutsumaan niin voimakkaasti, että minun oli jätettävä aiempi päivätyöni ja keskityttävä täysillä omaan kasvuuni energiahoitajana ja kanavana.

Näen elämän tarjoavan runsaasti tilaisuuksia itsensä opiskeluun ja koenkin tärkeänä osana ihmisyyttä vastuunoton omasta oppimisesta. Helppoa se ei aina todellakaan ole, mutta sitäkin palkitsevampaa, kun huomaa, ettei löydäkään edestään enää samoja ongelmia tai reagoi niihin niin voimakkaasti. Oma polkuni vei etsimään Totuutta ja tuo polku oli luonteeltaan hyvin mäkistä ja töyssyistä maastoa ja välillä eteen tuli myös pystysuoria kallionseinämiäkin. Jossain vaiheessa tajusin, että käytössä olevat varusteeni eivät itseasiassa toimineet tuossa maastossa ja muutenkin tunnuin kulkevan siellä vain ympyrää. Opin sittemmin navigointitaitoja ja löysin niiden avulla tieni myös ulos sieltä. Jos olen vielä eksynyt töyssyiseen maastoon, olen oppinut löytämään tieni sieltä helpommin ja nopeammin ulos. Olen huomannut, että noista navigointitaidoista on apua myös paljon muussakin, kuin Totuuden etsimisen polulla, loppupeleissä kun maaston epätasaisuutta tuntuu luovan kuitenkin sama asia, mieli. Energiahoitojen lisäksi tarjoankin konsultaatiopalveluita ja ohjausta myös esimerkiksi henkisen polun solmukohdissa.

Olen vuosien varrella käynyt useita energiahoitokursseja. Lisäksi olen kouluttautunut enkelihoitajaksi. Vuosia sitten opiskelin myös kalevalaista jäsenkorjausta, mutta koulutus jäi tuolloin omien selkäpulmieni vuoksi kesken, enkä tullut sitä jatkaneeksi. Olen työskennellyt hoitoalalla opettavaiset 17 vuotta ennen heittäytymistäni epäviralliselle puolelle. Olen jonkin verran selvänäköinen, -tietoinen ja -tuntoinen, selväaistit ovat vielä aika uusi juttu ja kehittymässä. Minua kiinnostaa äänen käyttäminen hoitotyössä ja minua on siunattu hyvillä laulunlahjoilla. Lisäksi olen alkanut maalaamaan intuitiivisesti. Luonto on minulle hyvin tärkeä ja vietänkin siellä mahdollisimman paljon aikaa. Käytän kiviä oman hyvinvointini tukena ja annan mielelläni neuvontaa niiden osalta kertyneiden tietojeni mukaan. Palvelen pääosin etänä.

20.8.2022 Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilla